lørdag 3. mai 2014

Konfirmantfotografering

Fått æren av å fotografere noen konfirmanter denne uken. Skal innrømme at eg har vært litt smånervøs før fotoshooten. Lenge siden eg har brukt utstyret og lenge siden eg har fotografert mennesker. Kjent litt på prestasjonsangsten i forkant...eg er ingen utdannet fotograf. Selvlært og lidenskapelig opptatt av foto... men så snart vi var i gang, var det bare veldig kjekt og det ga mersmak.


Hadde en artig shoot med konfirmanten Stian, i går. Vi var først innom badevika. Der blåste det godt, så det bød på utfordringer i forhold til utstyr, men heldigvis hadde eg Arvid med som assistent. Uten hans hjelp, hadde det blitt veldig vanskelig.
Etter badevika, kjørte vi bort på Steia. Eg liker så godt treverket og fargen på gamle vaskehuset til Nikka Vonen. Stian var rolig og tålmodig tross den kalde vinden.


I dag kom snøen, så vi var heldig med fotoshooten i går...

Stor takk til Hans Bjarne som lot meg låne nøkkel og Nikka Vonen sitt gamle vaskehus, og takk til Arvid som var til god hjelp som "skygge" i det harde sollyset ...hvor er, hvor er, hvor er skygge... :)

4 kommentarer:

 1. Flotte bilder av konfirmanten :-)

  SvarSlett
 2. Takk for det Janne :) Godt fornøyd selv. Tror konfirmanten var det og :)

  SvarSlett
 3. Flotte bilder du har tatt, Monica - du er flink !! :-)

  SvarSlett
 4. Hyggelig og takk for det Liv :)

  SvarSlett