fredag 7. mars 2014

Hekta på stisykling

Vært lite blogg aktivitet nå. Hatt det litt travelt og hekta på stisykling. Speilrefleksen har måttet vike for actionkamera og filmredigering. Utforsker stier i nærområdet og tør ikke ta med kamera i tilfelle fall.

Her om dagen gikk eg med sykkelen opp til Torsetgjerde. Vært mye regn og vind, så øvre del av stien var "rota i".  Vann har rent og dradd med seg jord og stein, og et tre var veltet over stien. Måtte gå ned igjen et stykke. Var uansett en fin tur. Fikk i alle fall syklet ned halve stien og det var adrenalinkick! Steinete og ulent. Begynner å få god teknikk og stisykkelen er en drøm å sykle på. Deilig å kjenne at kroppen tåler mer.

mobilbilder fra TorsetgjerdeDet er vår og fin tid for teknikktrening...har hatt med meg en liten gjeng opp i skogen på Einehaugane, hvor vi leker oss og øver på teknikk som hopp, over hinder og balanse. Som filmen viser, er det utrolig moro. Lokalavisa, Firda, fikk nyss i videoen og ville lage en artikkel om stisyklinga vår. Artikkelen kan du lese her.

Video fra Einehaugane og over til Dalsåsen.


Målet mitt er  å filme så mange stier som mulig i nærområdet og vise hvor kjekt det er og kanskje får det med flere.
Venninna mi, Tone Lill, ble i går med på sin første stitur. Vi tok en kort og lett tur så hun fikk smake litt på om dette var noe for henne. Det var visst kjempe kjekt! Tungt men kjekt! Sikkert litt gangsperr i dag :)

Video fra i går - Moldbakkane over til Jarstad.


Stisykling kan høres vanskelig ut. Ja, det kan være vanskelig, men det kan og være lett. Du bestemmer selv hvor krevende du vil ha det. Alle kan klare det. Terrengsykkelen hører hjemme i terrenget - ikke på asfalt og grus ;)

Gleder meg allerede til neste tur.

Hunden vår får og adrenalinkcik av syklinga vår. Konkurranseinstinkt på høyt nivå ! Teknikkterping...


God helg!


2 kommentarer:

  1. Såg videoen på FIRDA tidlegare i veka - ser veldig kjekt ut, ja. Men er redd for å prøve... i tilfelle eg blir hekta ;) Har allereie nok av ting eg likar å gjere og skulle gjort meir av, så har ikkje fritidsproblem, nei :). God helg!

    SvarSlett
  2. He he skal man kalle det et luksusproblem, Liv Janne? ;) Fort å bli hekta når noe er veldig kjekt.

    SvarSlett