onsdag 18. desember 2013

Julefoto

I helgen hadde vi besøk av våre 2 sjarmtroll, søskenparet Trine og Caroline. Caroline er vi fadder til.
Siden vi bor litt unna hverandre, blir det ikke så ofte vi sees. Blir ekstra kjekt når vi endelig treffes og får en hel helg sammen.

Mora ville ha bilder av jentene i julekjoler. Vi brukte deres kamera siden mitt er på verksted, men sammen med mitt studioutstyr.

Jentene var overhode ikke klar for fotografering i den setting vi hadde satt opp. Det er alltid like utfordrende å fotografere små unger. De vil heller gå rundt og leke og utforske. Ikke sitte pinn i ro og smile. Forståelig nok!
Utfordringen blir ekstra stor når en har kun et lite hjemmestudio med begrenset bevegelsesområde, men med en god porsjon tålmodighet og tid, så fikk vi noen søte bilder.

Er vi ferdige no? Nå gidder vi ikke mer!

For å få jentene til å sitte sammen der i oppsettet - satt vi en Ipad med film fra Netflix, på gulvet - da ble interessen stor for å sitte ved siden av hverandre, det var smart løsning, men ikke ikke helt fullkomment. De ble så oppslukt av filmen og stengte helt av våre stemmer og satt paralysert.
Neste gang får vi prøve å finne noen morsomme filmsnutter i stedenfor en koselig film.
Man lærer noe nytt hele tiden.

Personlig liker jeg best bilder av mennesker der de ikke smiler på oppfordring. Trenger ikke smile i det hele tatt. Bilder tatt i et naturlig øyeblikk blir best i mine øyne.

Nærmer seg jul - ha en fin førjulstid.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar