onsdag 4. desember 2013

Snart historie...

Dagen i dag startet med tordenbrak og haggelbyge. Ronja var så redd at hun tisset på gulvet, stakker...
Eg begynte seint på jobb i dag. Heldigvis lettet det opp litt ut på formiddagen. Tok en rask tur nedom sentrum og tok noen bilder som måtte vise broen og litt snø. For i morgen kan den være borte vekk.

Fergen tok sin daglige rute, som ikke er så altfor ofte, men går når den skal. Snart tar den sin siste tur, for 14 desember åpner Dalsfjordbrua. På både godt og vondt...sånn er det når gamle vante ting blir erstattet med nye.Det er jo synd å miste en arbeidsplass, men sånn er livet og utviklingen av infrastrukturen. Framkommeligheten vil vi hele tiden ha bedre.
Det blir enklere for skoleungdom, arbeidsfolk og turismen. Større jobbmarked å søke seg til når man har lettere framkommelighet osv.
Eg ser på de positive sidene framfor de negative. Diskusjonen kan nok ta heftig av, men den ønsker eg ikke å gå inn på, for brua er der nå. Og eg gleder meg til å ta den i bruk. Nå skal eg få knytte enda sterkere bånd til andre siden av fjorden. Min fotovenninne skal få et etterlengtet besøk ;)Ha en stormfull dag - var bra driv i fjorden og det skal visst blåse opp til mer storm mot helgen

Ps - siste bildet er litt juks. Fjorden har eg gitt litt fart i med radial blur i photoshop, for å vise været mer tydelig ;)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar