onsdag 18. desember 2013

Når bloggen får effekt...

Sov utrolig lenge i dag. Våknet først kl 0930. Kan ikke huske sist eg sov så lenge, men godt var det.
Slo på mobilen og der tikker det inn en melding og kontakt ang bruk av bildet fra bloggen min.
Første eg tenkte var - Yes, bloggen har fått effekt - så kjekt!
Eg ringte med en gang og det ble en veldig hyggelig og lang prat med en som heter Nils Ola Strand. En meget hyggelig kar som holdt på med en utgreiing for Sunnfjord energi - Fjaler og ville bruke mitt bilde med Dalsfjordbrua. Trøtt i tryne og litt i ørske, fikk eg laget en kopp kaffe og sendt av gårde bildefilen.
Overraskelsen var gledelig når eg fikk mail og skjønte det var ikke bare et lite bildeutsnitt inn i hefte men en stor framside. Me like! Dalsfjoren er vakker, selv med brua :)I dag har vært en fantastisk kjekk dag. Ene oppturen etter den andre. Og så er eg utrolig glad for at eg endte med foto som hobby. Det er så sosialt og utrolig mange hyggelige mennesker en kommer i kontakt med.

En fin kveld til alle der ute.2 kommentarer:

 1. Så kjekt!!! Men det er jo også eit fantastisk flott bilete :) Og så er det jo alltid artig når nokon legg merke til det ein gjer, og faktisk gjev tilbakemelding også ;) Tommelen opp for ein strålande dag til deg i dag også! God førjulsinnspurt!

  SvarSlett
 2. Hei til dykk begge to! Dersom eg ikkje hugsar feil: Eg trur eg har brukt eit av bileta til Liv Janne og - utan å spørje. Meiner det var frå ein fjelltopp i Naustdal. Biletet hamna i så fall i "Lokal energiutgreiing Naustdal kommune". Til mi eiga trøyst: Fotografen er kreditert og kjelde oppgjeve i dokumentet. ;-).
  Om Liv Janne vil ha eit skryteeksemplar av dokumentet, er det sjølvsagt berre å sende meg ein epost. Monica har adressa mi. God jul til Monica og alle som les denne fantastisk fine bloggen!
  Med beste helsing
  Nils Ola Strand

  SvarSlett